GMD: Gamepanel Managed Daemon-palvelu

3.90 €
1kk + 5.90 Asennuskulut
  • Palvelu on vielä BETA-vaiheessa, eikä kaikki välttämättä toimi vielä odotetusti. Kehitämme vielä palvelua.
  • Asennamme ja ylläpidämme
  • - Gamepanel Daemonin
  • - Optimoidun MySQL:n (MariaDB)
  • - Tarkoin konfiguroidun palomuurin
  • Saat käyttöösi
  • - Helppokäyttöisen Gamepanelimme
  • - Helppokäyttöisen MySQL-hallintatyökalun phpMyAdminin
Haluatko helposti käytettävän palvelinratkaisun, ettei sinun tarvitse huolehtia palvelimen käyttöjärjestelmän tietoturvapäivityksistä ja käynnistellä palvelimia vaikeiden tekstipohjaisten työkalujen avulla? Gamepanel Managed Daemon on tällöin sinulle täydellinen palvelu!
Hallinnoimme puolestasi palvelimen käyttöjärjestelmän ja sen ohjelmistojen päivitykset. Saat palvelimesi meidän Pterodactyliin pohjautuvan Gamepanel-hallintapaneelin, johon voimme lisätä lähestulkoon minkä tahansa pelin palvelinohjelmiston.
Tämä on palvelu, eli tarvitset oman palvelimen, joka on joko meiltä tai muualta tilattu. Tarvitsemme palvelimesi IP-osoitteen, root-käyttäjän ja salasanan. Menetät palvelimesi root-hallintaoikeuden, sillä teemme kaiken tarvittavan puolestasi**. Hallinnoit palvelintasi meidän Gamepanelin kautta yksinkertaisen selainkäyttöliittymän kautta. Palvelimesi resursseista 100% on sinun käytössäsi, emmekä jaa sitä muille asiakkaille.
Palvelu asennetaan manuaalisesti, joten palvelun toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää.
- 100% palvelimesi resursseista Gamepaneliin*

Palvelun fine printit
* lukuun ottamatta käyttöjärjestelmän tarvitsemia resursseja riippuen palvelimesi koosta, yleensä 10% vCPU, 512MB-1GB RAM-muistia ja 20GB levytilaa
** Lisäämme maksutta 5 ensimmäistä pelipalvelinta maksutta Gamepaneliin. Lisäpalvelimet 0,50€/kpl kertaluontoinen asennusmaksu
*** Voit perua palvelun milloin tahansa, mutta tällöin palvelimesi tyhjennetään ja joudut itse tallentamaan tarvittavat palvelimen tiedostot Gamepanelista ja MySQL-tietokannasta. Ohjeistamme palvelun varmuuskopioinnissa, kun haluat lopettaa tilauksen.