• Monday, June 26, 2023

Arvoisat asiakkaamme,

Haluamme tiedottaa teitä tulevasta huoltokatkosta, joka vaikuttaa webhotellipalveluihimme ja verkkosivujen saatavuuteen. Ymmärrämme tiedottamisen tärkeyden ja haluamme varmistaa, että saatte kaikki tarvittavat tiedot liittyen tähän huoltotoimenpiteeseen.

Huoltokatkon aikataulu:
Päivä: 29.6.2023
Aika: 22:00 - 07:00

Voit seurata palvelun katkoksien tilannetta osoitteessa https://status.bittivirta.fi/

Tämän huoltoikkunan aikana tekninen tiimimme työskentelee ahkerasti järjestelmien parantamiseksi ja päivittämiseksi. Nämä parannukset ovat välttämättömiä taataksemme optimaalisen suorituskyvyn ja tarjotaksemme teille entistä paremman webhotellikokemuksen. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämän ajanjakson aikana saattaa esiintyä katkoja palveluissa.

Tämän huoltotyön keskeiset tavoitteet ovat seuraavat:

1. Palvelimen päivitys: Päivitämme webhotellipalvelimemme nykyisestä Ubuntu 18.04 LTS -versiosta uudempaan ja kehittyneempään 20.04 LTS -versioon. Tämä päivitys tuo mukanaan parannettua turvallisuutta, vakautta ja toiminnallisuuksia, taaten vakaan ja luotettavan webhotelliympäristön verkkosivuillenne. 

2. Sähköpostijärjestelmän päivitys: Tämän huoltotoimenpiteen yhteydessä päivitämme myös sähköpostijärjestelmämme. Ilolla ilmoitamme, että otamme käyttöön MailChannels-sähköpostin toimituspalvelun. Tämä päivitys parantaa huomattavasti lähtevien sähköpostien toimitettavuutta ja lisää onnistuneiden sähköpostien lähetysmahdollisuuksia. Tämän palvelun avulla vähennämme riippuvuutta yhdestä sähköpostipalvelimesta ja varmistamme luotettavamman sähköpostiviestinnän yrityksellenne. Huomioikaa, että nämä päivitykset eivät vaadi muutoksia sähköpostitileihinne, mutta ne saattavat edellyttää muutoksia DNS-palvelimen asetuksissa. Mikäli käytätte DNS-palveluamme, voitte olla huoleti, sillä teidän ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Ilmoitamme välittömästi mahdollisista tarkemmista ohjeista tai päivityksistä koskien DNS-konfiguraatiomuutoksia, mikäli niitä tarvitaan.

Ymmärrämme, että palvelukatkot voivat aiheuttaa hankaluuksia, ja pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa. On kuitenkin tärkeää korostaa, että nämä huoltotoimenpiteet ovat välttämättömiä palveluidemme suorituskyvyn, turvallisuuden ja vakauden varmistamiseksi pitkällä aikavälillä.

Omistautunut tiimimme tekee parhaansa minimoidakseen katkojen vaikutuksen. Huoltotyö suoritetaan vaiheittain. Mahdollisten katkojen arvioitu kesto on enintään 30 minuuttia. Vaikka pyrimme pitämään katkokset mahdollisimman lyhyinä, pyydämme varautumaan mahdollisiin pidempiinkin katkoihin ilmoitetun huoltoikkunan aikana.

Jatkamme päivitysten tiedottamista ja viestimme merkittävistä muutoksista verkkosivustomme, sosiaalisen median kanaviemme ja suorien sähköpostiviestien välityksellä. Tukitiimimme on myös käytettävissänne vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin tai huolenaiheisiin. Voitte luottaa siihen, että olemme sitoutuneet tarjoamaan teille parasta mahdollista palvelua ja tukea koko huoltotoimenpiteen ajan.

Arvostamme suuresti kärsivällisyyttänne ja ymmärrystänne. Mikäli teillä on lisäkysymyksiä tai tarvitsette apua, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä tukitiimiimme osoitteessa https://bittivirta.cloud/contact.php joko lomakkeen tai chat-ikkunan kautta. Olemme myös käytettävissä seuraavissa palveluissa: WhatsApp, Telegram ja Discord.

Kiitämme teitä jatkuvasta luottamuksestanne palveluihimme. Olemme sitoutuneita tarjoamaan ensiluokkaisia webhotelliratkaisuja ja varmistamaan saumattoman verkkokokemuksen yrityksellenne.

Ystävällisin terveisin,
Bittivirta

Juuso Korhonen
Yrittäjä