• lauantai, helmikuu 10, 2024

Hei!

Olemme päättäneet lopettaa PayPalin tukemisen maksunvälittäjänä ainakin toistaiseksi. Tulevaisuudessa voit maksaa palvelusi automaattiseti vain korttimaksuilla tai lataamalla asiakastilille saldoa etukäteen.

Syy PayPalin maksujen tuen lopettamiselle on se, että suurimmalle osalle asiakkaistamme siitä on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä, kun osa maksuista ei ole automaattisesti kirjautunut järjestelmäämme tai maksusuunnitelma ei ole peruuntunut tilauksen päättyessä. Olemme yrittäneet tehdä tälle korjauksia ilman tuloksia, eikä laskutusjärjestelmämme kehittäjästäkään (WHMCS) ole ollut apua.

Voit jatkossa maksaa palveluita automaattisesti tallentamalla pankkikorttisi asiakastilille, jolloin veloitamme uusiutuvat palvelut sieltä automaattisesti. Mikäli tarvitset apua tämän käyttöönotossa - ole yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa hämminkiä ja haittaa. Emme kuitenkaan halua ottaa sitä riskiä, että maksat vahingossa ylimääräistä. Haluamme, että maksat meille vain saamastasi palvelusta.

Ystävällisin terveisin,
Bittivirta